La data de 4 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Oraș Babadag au fost sesizați despre faptul că, în  cursul aceleiași zile, un minor, în vârstă de 14 ani, din Centrul de Permanență Babadag, ar fi fost agresat fizic.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, sub pretextul desfășurării unor activități de natură gospodărească,  minorul ar fi ajuns la domiciliul unor persoane cunoscute, un bărbat, de 24 de ani și o femeie de 22 de ani, ambii din localitatea Babadag, județul Tulcea., unde, în urma unui conflict spontan, adolescentul ar fi fost supus unor acte de violență împotriva voinței sale.

La data de 5 septembrie a.c., cei doi au fost reținuți pe bază de Ordonanță de reținere pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și loviri sau alte violențe, urmând ca în cursul zilei de azi, 6 septembrie 2019, să fie prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii evenimentului.

 

Articolul precedentO femeie a fost înjunghiată în gât de către concubin şi a fost abandonată în stradă, într-o baltă de sânge
Articolul următorArmă de tir cu sute de cartuşe descoperită acasă la un tulcean