De azi şi până pe data de 19 aprilie 2019, între orele 08.00 – 23.00, în Poligonul Babadag, situat între localitatea Enisala și localitatea Sălcioara, pe DJ 222, se execută trageri cu muniție de război, ziua și noaptea.

În acest timp circulația pe DJ 222 între localitatea Enisala și localitatea Sălcioara va fi restricționată prin amplasarea a două bariere, iar tragerile se vor executa fară întrerupere, pe intervale de 60 de minute cu pauze de 15 minute între ele pentru descongestionarea traficului rutier. Pătrunderea în perimetrul poligonului se va face doar cu aprobarea șefului pazei poligonului.

Pentru buna desfășurare a circulației rutiere între localitatea Babadag și localitatea Sălcioara, vă rugăm sa folosiți ca rută alternativă , ruta: loc.Babadag – DN 22 – loc.Ceamurlia de Jos – loc. Jurilovca – DJ 222 – loc. Sălcioara (și retur), în vederea respectării măsurilor de siguranță a tragerilor.

Pentru rezolvarea unor situaţii de urgenţă se va lua legătura în mod OBLIGATORIU cu Centrul secundar de pregătire pentru luptă Babadag, telefon 0240.562805.

Articolul precedentSăptămâna educaţiei juridice a fost marcată la Hamcearca
Articolul următorNu e păcăleală! Mâine se lansează programul de tabere „ARC” ediția 2019