Polițiștii tulceni, alături de celălalte structuri care acționează în sistem integrat, au intensificat acțiunile de prevenire a infectării cu virusul Sars-CoV-2. 

În cursul zilei de 16 octombrie a.c., polițiștii au acționat pentru verificarea respectării normelor de prevenire a infectării și combatere a răspândirii coronavirusului, la case de pariuri, săli de jocuri de noroc, mijloace de transport în comun, parcuri și centre comerciale, de pe raza județului Tulcea. 

În cadrul acțiunii, polițiștii au verificat aproximativ 700 de persoane, peste 120 de societăți comerciale, 46 de mijloace de transport în comun și au aplicat peste 35 de sancțiuni contravenționale la Legea nr.55/2020. 

Persoanelor identificate le-au fost prelucrate prevederile Hotărârii Guvernului nr. 1090/2021, privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României, începând cu data de 10 octombrie 2021, precum și stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 și ale Legii nr. 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. 

Sursa: Realitatea de Tulcea

Articolul precedentBilanț coronavirus 17 octombrie: 11.546 cazuri noi și 299 decese
Articolul următorDacian Cioloș, după definitivarea listei cu miniștrii USR și a programului de guvernare: „Mergem până la capăt”