De Ziua Națională a României, Realitatea Plus aduce o schimbare majoră în grila de programe. Cea mai lungă emisiune live de la înființarea postului de știri va fi moderată de Ana Maria Păcuraru, Alexandra Păcuraru, Bogdan Muzgoci și George Grigoriu. Cei patru prezentatori vor avea pe parcursul zilei zeci de invitați din lumea muzicii, a teatrului, afaceri, religie și cultură. Familia Realitatea PLUS dedică României, dar și românilor de pretutindeni întreaga sa emisie plină de surprize muzicale și momente pentru suflet. Multă voie bună și umor de bună calitate, într-o zi dedicată, din suflet, tuturor celor care ne-au fost și ne-au rămas alături!

Două locații, zeci de invitați LIVE, zero politicieni de 1 Decembrie

De la ora 7 dimineața, Matinalul de Ziua Națională îi va avea în platoul Realitatea Plus pe Ana Maria Păcuraru și Bogdan Muzgoci, care vor deschide ziua cu toate pregătirile pentru parada de 1 decembrie. Aceasta va fi prezentată de la Arcul de Triumf de Claudiu Popa și Raluca Țicmeanu. Apoi, Alexandra Păcuraru și George Grigoriu vor aduce în casele dumneavoastră spiritul românesc alături de invitați surpriză. De la ora 13, Ana Maria, Alexandra, Bogdan și George vor da startul petrecerii într-o locație din Corbeanca, unde gazdă va fi omul de afaceri Cristian Țânțăreanu. În jurul bucatelor tradiționale vor petrece cântăreți de muzică populară cum ar fi Gheorghe Turda, Aneta Stan, Ștefania Rareș, Elena Merișoreanu, Taraful Victor Florea și mulți alții. De la ora 17, petrecerea Realitatea Plus se mută în platoul televiziunii din Șoseaua București Ploiești, unde va continua pe ritmurile lui Nikos Papadoupulos, Jean Gavril, Tostogan\”s, Elena Gheorghe, Andrei Leonte și o altă serie de surprize muzicale și nu numai.

O zi întreagă fără scandaluri și mesaje politice. O zi dedicată românilor din partea primei televiziuni de știri pe plus din România. La mulți Ani, România! Împreună suntem pe Plus.

Articolul precedentBĂRBAT DIN MOLDOVA, DEPISTAT CU MUNCĂ ILEGALĂ ÎN TULCEA
Articolul următor„Vorbele mele sunt scrise cu pensula” – Eugeniu Barău, cetăţean de oanoare al Municipiului Tulcea