Dumitru Mergeani, preşedinte executiv PSD Tulcea: „23.00  … s-au centralizat peste 99% din secții, scorul a crescut puțin față de exit poll , dar înfrângerea rămâne.
Cum am spus la începutul campaniei, a fost cea mai anostă și mai ciudată campanie la care particip de ani buni…ca sa nu zic cea mai absentă !
Chiar și așa, fiecare dintre noi a muncit pentru un scor mai bun, pentru a arăta că nu suntem niciunul dintre noi ciumați, nu suntem comuniști sau hoți…suntem social democrați si asta nu poate să ne-o ia nimeni, nici chiar un președinte de țară care se declară în război cu noi !
Aceasta echipă într-adevăr inimoasă tulceană a cutreierat județul si municipiul, a vorbit cu fiecare om găsit pe stradă sau în vreo curte , cu fiecare tânăr sau bătrân care oprea preț de 15 secunde, cu cei care ne felicitau personal și chiar cu cei care ne aruncau tot felul de invective.
Știți ce ne învață opoziția? Să revenim la viața de partid, să ne curățăm de oportuniști și să ne pregătim de viitoarele dueluri electorale…sau dacă vreți dvoastră , dle presedinte, de războaie!
Îmi felicit fiecare coleg în parte, e viață și de mâine încolo !
Și mai ales, nu dezarmați, oricât ar încerca unii sa ne cânte prohodul, noi știm mai bine cum e, am mai jucat în filmul ăsta !”

Andaluzia Luca, preşedinte PSD Municipiul Tulcea: „Echipa noastră mulțumește fiecăruia dintre cei 12.264 de locuitori ai municipiului Tulcea care au votat ieri PSD. Vă mulțumesc pentru implicare și transmit felicitări competitorilor noștri.”

Articolul precedentNumărătoare paralelă: La Grindu, Somova şi C.A. Rosetti cele mai categorice victorii PNL
Articolul următorDeclaraţie politică a liderului PNL Tulcea, Ştefan Ilie: „Am câştigat în majoritatea fiefurilor PSD”!