In cursul zilei de ieri, Directia Nationala Anticoruptie, prin Sectia Teritoriala Galati, si-a incheiat oficial socotelile cu primarul Constantin Hogea, clasand dosarul in care acesta era acuzat de comiterea unor fapte penale. Acesta fusese arestat in 28 mai 2015 si acuzat pentru luare de mita si de efectuare de operatiuni financiare ca acte de comert, incompatibile cu functia.
Dupa doua luni de arest preventiv, Hogea a fost plasat in arest la domiciliu, dupa care, a fost cercetat in stare de libertate…pana azi.
Din informatiile noastre, doua persoane mai sunt cercetate in dosar si au ramas in vizorul procurorilor DNA, ambele fiind dinafara Primariei Tulcea.
Ramane de vazut daca Hogea va face plangere impotriva DNA sau a statului roman, pentru cele doua luni petrecute in arest,dar si a perioadei petrecute in arest la domiciliu…si daca va cere de la statul roman, despagubiri morale si financiare.
De azi, Hogea mai are doar un dosar, la DNA Constanta, unul destul de slabut din punctul de vedere al comentatorilor care se pricep la cauze de acest gen.

Articolul precedentŞapte proiectile din război găsite la groapa de gunoi din Baia
Articolul următorARBDD cere 40 de milioane prin proiecte POIM