Proprietatea din imagine, situată în zona străzii Eternităţii, pare ok la prima vedere. E chiar îngrijită şi întreţinută numai că… în faţa curţii au apărut nişte stâlpi metalici, vopsiţi şi ei cu gust, în galben şi roşu! Sic! Ghici cine i-a montat? Chiar oamenii primăriei… Rămâne de văzut pe banii cui… şi cu ce drept!!!
Locatarii celor două blocuri din vecinătatea curţii, i-au cerut socoteală proprietarei, dar aceasta le-a spus că „are pile le primărie şi pot ei să se adreseze oricui, că verişoara ei e la gospodăria comunală şi e prietenă cu primarul…şi nu o să facem nimic în acest sens.
Practic, această femeie a ocupat abuziv domeniul public! Ca să nu mai spun că prin acţiunea dumneaei a îngustat strada, pentru că aşa a vrut ea şi a îngrădit abuziv câteva locuri de parcare!” – ne-a scris o locatară din zonă, supărată atât pe femeie cât şi pe autorităţi!
De la doamna care ne-a reclamat acest caz am aflat că poliţia locală a fost şi a văzut despre ce e treaba, dar … niciun rezultat până în prezent!

Vom reveni!

Articolul precedentSărbătoarea Viei și a Vinului de la Cerna, ediția 2019
Articolul următorIncendiu pe Valea Fagilor