Premierul Florin Cîţu a declarat, luni, în plenul reunit al Parlamentului, la dezbaterea proiectul de buget pe 2021, că se începe reforma în „cotloanele” statului şi opreşte „furtul pesedist”.

„Fără modestie vă spun că acest buget e cea mai importantă realizare de când am început această guvernare. E primul buget al acestui mandat de 4 ani al unei guvernări de centru-dreapta şi o să mă asigur, alături de colegii mei, că o să fie o guvernare de succes care o să aducă o viaţă mai bună pentru toţi românii. O să reuşim şi vom aduce reformă şi investiţii. Bugetul are două elemente definitorii la care eu ţin foarte mult – începem reforma în toate cotloanele statului român. Oprim 30 de ani de furt pesedist din buget, din bani publici. Şi al doilea, drumul României e în Europa şi alături de partenerii noştri din Alianţa Nord-Atlantică. Garantăm românilor securitate”, a declarat premierul.

„Cea mai proastă veste pentru voi cei de la PSD este că nu vă veți mai puteți îmbogăți ilegal cu bani de la buget, își dau seama că nu mai pot fura. De aia țipă și înjură”, a adăugat premierul.

Sursa: Realitatea Din PNL