Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării (ARBDD) anunță, că în baza atribuțiilor și prevederilor legale în vigoare a stabilit prin Decizia Guvernatorului ARBDD nr. 228/27.03.2020, prelungirea până la sfârșitul perioadei de prohibiție din anul 2020, respectiv 2 iunie 2020 (inclusiv) a valabilității tuturor actelor de reglementare emise în anul 2019 pentru activitatea de pescuit comercial în perimetrul Rezervației Biosferei Delta Dunării (RBDD).

Decizia a fost adoptată urmare prevederilor Decretului nr. 195/16.03.2020 privind instituirea stării de urgență pe teritoriul României în contextul epidemiei de Coronavirus și a faptului că pentru emiterea autorizațiilor de pescuit comercial, autorizațiilor de captură, achiziție, comercializare și pentru vizarea permiselor de pescuit comercial este necesară publicarea Ordinului privind aprobarea măsurilor de reglementare a efortului de pescuit şi cotele de pescuit alocate pentru anul 2020, precum şi a Ordinului privind nominalizarea punctelor de debarcare şi a centrelor de primă vânzare în vederea desfăşurării activităţii pe anul 2020.

Persoanele fizice și juridice autorizate să desfășoare activitatea de pescuit comercial în perimetrul RBDD sunt obligate să dețină asupra lor toate documentele necesare desfășurării activității de pescuit comercial, conform prevederilor legislației în vigoare și a Deciziei Guvernatorului ARBDD.

Vă rugăm să vă informați din surse oficiale și să respectați măsurile de prevenire a răspândirii COVID-19!

Articolul precedentTestări pentru depistarea Covid-19, de săptămâna viitoare, la Tulcea
Articolul următorTot ce trebuie să ştiţi despre şomajul tehnic