La data de 6 martie, polițiștii Postului de Poliție Valea Nucarilor au depistat un bărbat, în vârstă de 66 de ani, din comuna Valea Nucarilor, care a condus un autoturism, pe raza comunei Valea Nucarilor, având dreptul de  conducere suspendat și fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Tulcea, urmând ca la data de 7 martie a.c., să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

****

În aceeaşi zi , polițiștii Serviciului Rutier Tulcea au depistat un bărbat de 55 ani, din localitatea Dăeni, care a condus un autoturism, pe raza localității Dăeni, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat.

****

Tot pe 6 martie, polițiștii Postului de Poliție Văcăreni au depistat un bărbat, în vârstă de 25 de ani, din comuna Jijila, județul Tulcea, care a condus un motoscuter, pe raza comunei Văcăreni, județul Tulcea, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și fără a avea vehiculul înmatriculat.

În toate cauzele,  polițiștii tulceni au întocmit dosare penale.

Articolul precedentEnergoterm opreşte de azi căldura!
Articolul următorAcțiune pilot de marcare a liniilor electrice aeriene din RBDD