Eforie Aqua Park reușește ca prin magie să își răcorească vizitatorii în aceste zile caniculare. Nimeni nu se mai gândește la gradele de afară când distracția este maximă, iar pe toboganele acvatice curg râuri de apă răcoritoare.

Spumă, concursuri și multă adrenalină, la Eforie Aqua Park

Petrecerile cu spumă pe tobogane fac adevărate minuni, la Eforie Aqua Park. Toată lumea uită de căldură atunci când tunurile încep să arunce mulți clăbuci de spumă pufoasă, iar cei prezenți în parcul acvatic, indiferent de vârsta pe care o au, se bucură la fel de tare. În plus, vizitatorii pot participa la numeroasele concursuri cu premii pregătite de organizatori. Distracția pentru o zi perfectă de vacanță este completată de muzica bună, invitați surpriză, magicianul Ciprian și mulți animatori.

Vara aceasta vă răcoriți pe toboganele acvatice din Eforie Nord

Căldura de afară este un bun motiv să vă bălăciți în piscinele parcului acvatic din Eforie Nord și pe cele 11 tobogane acvatice, pentru a vă răcori.

Kamikaze este un tobogan rapid, de mari dimenisuni, care le crește curajoșilor adrenalina, dar și fratele său, Extreme Kamikaze le oferă iubitorilor de viteză o experiență inedită.

Toboganul Black Hole vă plimbă cu o viteză extremă prin tunelele sale închise, cu multe viraje și surprize, în timp ce toboganul gonflabil este pregătit special pentru competiții și reprezintă o atracție pentru vizitatorii parcului acvatic.  

Toboga, toboganul șerpuit vă provoacă la o curajoasă întrecere cu apă, iar Multipista este locul perfect pentru competițiile cu prietenii.

Multe alte atracții acvatice vă așteaptă la Eforie Aqua Park, iar cei mici sunt și ei răsfățați cu numeroase tobogane și piscine.

 

Imagine

 

Articolul precedentO “mână criminală” a provocat un incendiu la o casă din Casimcea
Articolul următor230 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2! Situația în fiecare județ