La data de 8 august a.c., în municipiul Tulcea, va avea loc deschiderea Festivalului – Concurs Internațional de Folclor pentru Copii și Tineret “Peștișorul de Aur”.
Înaintea deschiderii oficiale va avea loc Parada Portului și Dansului Popular în municipiul Tulcea, pe str. Isaccei și Păcii, de la Biblioteca Județeană “Panait Cerna” până în Piața Civică.
Pentru buna desfășurare a acestei activități, în ziua de 8 august a.c., între orele 18.00 – 18.30, circulația va fi restricționată pe traseul: sens giratoriu Pelican – str. Isaccei – str. Unirii – str. Babadag – sens giratoriu Jean Bart – str. Mihail Kogălniceanu – str. Dobrogeanu Gherea – str. Păcii (Km. 0) – Piața Civică.
Devierea traficului rutier se va face pe rute ocolitoare conform îndrumărilor polițiștilor rutieri aflați în teren.

Având în vedere că spectacolele din cadrul festivalului se vor desfăşura în perioada 09 -11.08.2017, pe scenele din Piaţa Civică, Piaţa Lidas din zona Vest şi Piaţa Neptun, recomandăm tuturor cetăţenilor, dar şi turiştilor aflaţi în această perioada în municipiu să circule cu atenție sporită pe drumurile publice în aceste zone, să respecte semnalele și indicațiile polițiștilor rutieri.

Articolul precedentBiciclist de 17 ani accidentat în Munţii Măcinului
Articolul următorO casă a ars în Luncaviţa de la un scurtcircuit