Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Tulcea, a organizat astăzi, 12 aprilie 2019, începând cu ora 09.30, Bursa Generală a Locurilor de Muncă, în următoarele locații:

•Tulcea – Casa de Culturã a Sindicatelor, Piața Independenței nr.1

•Mãcin – str. 1 Decembrie, nr. 58

•Babadag – Casa de Culturã

Pentru această bursă au fost contactaţi peste 300 agenţi economici, din care 1 angajator de inserţie. Au participat efectiv la bursa 79 angajatori, din care 1 angajator de inserţie, oferind peste 800 locuri de muncă vacanţe, din care 5 locuri de muncă pentru persoanele marginalizate social.

La această acţiune au fost prezente 604 persoane, din care 11 persoane marginalizate social. În urma desfăşurării bursei generale a locurilor de munca au fost selectate în vederea încadrării un număr de 216 persoane, din care 3 persoane marginalizate social.În vederea facilitării contactului direct între angajatori şi persoanele din detenţie, interesate în obţinerea unui loc de muncă, la activitatea organizată de AJOFM Tulcea, au participat 11 persoane private de libertate care urmează să fie puse în liberate în perioada următoare.

Articolul precedentMandate de arestare puse în executare de polițiștii tulceni
Articolul următorBeat şi cu viteză excesivă a rupt un stâlp în două, pe Mircea Vodă. Șoferul era atât de beat, că nu a putut să sufle în etilotest