Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă – Sectorul Poliției de Frontieră Tulcea au surprins doi bărbați în timp ce extrăgeau pește din plasele aflate pe malul lacului din incinta amenajări piscicole Dranov.

 În după amiazazilei de 29 iunie,  poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă – Sectorul Poliției de Frontieră Tulcea au fost sesizați cu privire la faptul că, în cadrul amenajării piscicole Dranov, județul Tulcea, fără drept, mai multe persoane extrag cantități importante de pește din lacul Dranov.

Polițiștii de frontieră s-au deplasat la fața locului unde au depistat doi bărbați în timp ce încărcau în două ambarcațiuni, peștele capturat.

În urma verificării s-a stabilit faptul că este vorba de coi cetățeni români, în vârstă de 33 de ani, respectiv 21 de ani, ambii domiciliați pe raza județului Tulcea. De asemenea, în ambarcațiunile acestora au fost descoperite 80 de plase de pescuit cu fir textil și 620 kilograme de peşte, din speciile crap, somn, șalău, plătică şi caras, în stare proaspătă.

Întreaga cantitate de peşte a fost predată unei societăţi comerciale de profil, conform procedurile legale, iar plasele de pescuit și ambarcațiunile au fost ridicate în vederea confiscării. În cauză, poliţiştii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Articolul precedentGăștile de minori rromi terorizeaza orașul, în plină zi!
Articolul următorCaravana filmului românesc, la Tulcea!