– pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care ar putea afecta siguranța cetăţenilor

În perioada 31 decembrie 2018 – 2 ianuarie 2019, peste 300 de poliţişti vor acționa pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care ar putea afecta liniştea cetăţenilor şi pentru a interveni atunci când sunt sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale.

Din totalul poliţiştilor angrenaţi, 220 sunt poliţişti de ordine publică, 36 de poliţişti sunt de la rutieră, iar 60 sunt de la celelalte structuri, respectiv: poliţia transporturi, investigaţii criminale, investigarea criminalității economice, acțiuni speciale şi poliţişti de la arme, explozivi şi substanţe periculoase.

Cu prilejul Revelionului, la nivelul județului  sunt preconizate a se desfășura mai multe manifestări publice (concerte, spectacole de datini și obiceiuri de iarnă), la care sunt așteptate să participe multe persoane.

De asemenea, polițiștii vor monitoriza traficul rutier, pe toate drumurile naționale și județene, pentru fluidizarea circulaţiei şi prevenirea evenimentelor rutiere.

Recomandăm tuturor cetățenilor să adopte o conduită corectă în această perioadă și să respecte indicațiile polițiștilor aflați în trafic.

Articolul precedentRevelionul Pensionarilor 2019 mai scump ca cel din acest an!
Articolul următorA fost spart magazinul Altex de la intrarea din oraş. Hoţii, cu cagule, au dispărut în două minute cu mai multe telefoane mobile