dav

În această dimineaţă, echipajele Biroului Rutier au acţionat în zona porţiunii de variantă, unde se execută lucrări şi treficul este gestionat de un semafor electric, în vederea sancţionării conducătorilor auto care trec pe roşu.
Acţiunea a fost condusă de subinspectorul Sorin Tătaru, care a amplasat două echipeje în zona de incidenta a semaforului, iar rezultatele nu au întârziat să apară. Chiar dacă poliţiştii şi maşinile poliţiei erau la vedere, au fost unii conducători auto care au ignorat semnalul roşu al semaforului şi au continuat deplasarea. Surpriză a venit câţiva metri mai sus, când au fost opriţi de agenţii de la rutieră şi au fost sancţionaţi.
Pentru nespectarea semnificației culorii roșii a semaforului, pedeapsa presupune :”suspendarea dreptului de a conduce pe perioada de 30 de zile împreună cu amendă de 4-5 puncte, conform art. 100 alin. (3) litera D din O.U.G. nr. 195/2002.”
Pe lângă faptul că aceştia au rămas pietoni pentru următoarele 30 de zile, vor avea de achitat şi 725 de lei amendă, iar dacă o vor achita în maxim 15 zile, vor plăti jumătate, adică 362,5 lei.

Articolul precedentTulcea va avea o Sală Polivalentă de 23 de milioane de euro
Articolul următorUCRAINEAN DEPISTAT CU ŞEDERE ILEGALĂ ÎN TULCEA!