Mai mulţi şoferi, depistaţi în weekend pe raza judeţului Tulcea, conducând fără permis sau după ce am consumat băuturi alcoolice, sunt cercetaţi penal de poliţişti pentru infracţiuni la regimul rutier.

La data de 17 octombrie ., polițiștii din cadrul Poliției Oraș Isaccea au depistat un bărbat în vârstă de 34 de ani, din Isaccea, în timp ce conducea un auto pe strada Cuza Vodă, din localitate, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Un bărbat de 52 de ani, din Casimcea, județul Tulcea, a fost prins în timp ce conducea un auto pe raza localitatea Casimcea, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Polițiștii din cadrul Poliției Oraș Isaccea au depistat un bărbat în vârstă de 30 de ani, din Isaccea, în timp ce conducea un auto pe strada Calea Măcin, din localitate, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Un bărbat în vârstă de 27 de ani, din județul Constanța, a fost în timp ce conducea un auto pe raza localității Dăeni, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În noaptea de 17/18 octombrie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Tulcea au depistat un bărbat de 50 de ani, din Cataloi, județul Tulcea, în timp ce conducea un auto pe raza localitatea Cataloi, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 1,25 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 18 octombrie, polițiștii Serviciului Rutier Tulcea au depistat un bărbat de 44 de ani, din județul Galați, în timp ce conducea un auto pe raza localității Frecăței, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate cauzele, polițiștii au întocmit dosare de cercetare penală.

Sursa: Realitatea de Tulcea