Acum câteva minute s-a produs un accident auto chiar în fața unității. Patru autoturisme au fost implicate în accident. Niciuna din persoanele implicate nu a fost transportată la Spitalul Județean Tulcea. Pompierii au ieșit din cazarmă pentru a acorda asistență persoanelor. În scurt timp, la fața locului au ajuns și trei echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean.

UPDATE – ora 13.46

„La data de 11 februarie a.c., o femeie de 55 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un auto, la intersecția Al. Chiparos cu str. 1848, din municipiu, nu a respectat semnificația indicatorului Oprire și nu a acordat prioritate unui auto, condus de un bărbat de 31 de ani, din Tulcea, cu care a intrat în coliziune.
După impact, al doilea autoturism a fost proiectat pe sensul opus și a intrat în coliziune cu un alt auto, condus regulamentar, de un bărbat în vârstă de 46 de ani, din municipiul Tulcea, care, ulterior, a fost lovit de un alt autoturism, condus de o femeie în vârstă de 21 de ani, din Tulcea, care nu a păstrat distanța regulamentară.
În urma accidentului, a rezultat rănirea conducătorului auto de 31 de ani.
Conducătorii auto posedau permis de conducere și nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice.
Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.” – comunică Biroul de Presă al IPJ Tulcea

 

Articolul precedentFermier tulcean trimis în judecată de DNA Constanţa!
Articolul următorCine sunt oamenii din spatele apelului 112 la ISU Delta Tulcea