Papa Francisc se află în recuperare la Spitalul Gemelli din Roma, acolo unde duminica trecută a fost supus unei intervenții chirurgicale. Suveranul Pontif a trecut recent printr-un episod febril, însă Vaticanul precizează că starea sa de sănătate este bună.

Examenele medicale ale lui Papa sunt normale, spune Vaticanul. Conform AFP, este a patra noapte pe care Suvernaul o petrecere internat. Weekendul trecut acesta a suferit o operație la colon.

”Papa Francisc a petrecut (miercuri) o zi liniştită, a mâncat şi s-a deplasat în mod autonom. El a avut un episod de febră (miercuri) seara”, se arată în anun.

Suveranul Pontif a fost supus joi unor ”examene de rutină şi examene microbiologice, şi unei scanări a toracelui şi abdomenului, care s-au dovedit negative”, precizează Vaticanul.

Papa Francisc urmează să rămână spitalizat ”timp de aproximativ o săptămână, în cazul în care nu apar complicaţii”, anunţa luni Vaticanul.

Sursa: Adevarul Zilei

Articolul precedentLudovic Orban, atac la Florin Cîțu după remanierea lui Nazare: ”Vreau să cred, deși îmi este foarte greu, că nu e o răzbunare”
Articolul următorA treia doză de vaccin „în următoarele săptămâni” – Anunțul celor de la Pfizer