În perioada 19-20 iulie 2019, la Sibiu a avut loc ediţia a 9-a a Campionatului European de Karate Kyokushin Tradiţional. Evenimentul a fost organizat de CS Musashi Dojo, Preşedinte Neagoie Horaţiu sub auspiciile federaţiei United Tradiţional Kyokushinkai Federation. La eveniment au participat 450 de sportivi din Serbia, Ungaria, Ukraina, Elveţia, Grecia, Moldova şi România.
La acest eveniment clubul Nippon Budo Sport a obţinut următoarele rezultate:
Pănuţă Albert – Campion European la proba de kumite băieţi 10 – 11 ani , – 30 kg şi Vicecampion European la proba de kata băieţi 10 – 11 ani;
Uncu Vlad Constantin – Campion European la proba de kumite băieţi 14 – 15 ani, + 65 kg;
Luca Alexandra – Campioana European la proba de kata fete sub 10 ani;
Covrig Delia Andreea – Vicecampioana Europeană la proba de kumite fete 10 – 11 ani, – 40 kg;
Palade Vlad – Vicecampion European la proba de kumite băieţi, sub 8 ani, + 30 kg;
Artimov Răzvan – Loc III şi medalie de bronz la proba de kumite băieţi, 10 – 11 ani, – 35 kg;
” Campionatul European a fost organizat ireproşabil şi la superlativ de Clubul Musashi Dojo şi Federaţia de Kyokushin Tradiţional din România, nivelul tehnic al competititie a fost foarte ridicat, au fost meciuri foarte frumoase , spectaculose dar în acelaşi timp şi grele, dar sportivii noştrii sau comportat foarte bine.
După cum se vede Vlad şi Albert, din nou campioni, ei sau întors din Japonia, dar nu sau oprit, se antrenează în forţă, şi sunt în ceea mai bună formă, probabil că în august or
să ia şi ei 15 zile de vacanţă, dar nu ne permitem mai mult, din septemebrie revin competiţiile.
Cu toate că este vacanţă, noi ne continuăm pregătirea cu 2 – 3 antrenamente pe zi, iar copii.., sportivii care vor să vină la pregătire îi aşteptăm cu drag. La acest moment pe lângă sportivii de la karate, participa şi sportivi de la dansuri şi fotbal.
Vreau să-i felicit pe copii, dar şi pe părinţi că în loc să plece în concedii , petrecem câteva ore împreună ..ne antrenăm!” a declarat sensei Nicolae Pănuţă.

Articolul precedentO familie ranită aproape de Murighiol după ce s-au dat cu maşina peste cap
Articolul următor300 de tone de gunoaie ridicate din ghetoul C3C. E inimaginabil ce e în acel bloc!