Direcţia Generală Anticorupţie confirmă azi, printr-un comunicat de presă faptul că medicul de la Spitalul Judeţean de Urgenţă de la Tulcea, prins în flagrant ieri de mascaţi şi procuror a primit mită doar 300 de lei. Totuşi asupra medicului s-au mai găsit şi alte mii de euro şi de lei ce ar putea proveni din fapte de corupţie.

Iată Comunicatul oficial al DGA:

„Marți, 15 octombrie a.c., lucrătorii de poliție judiciară din cadrul Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Tulcea, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea au realizat o activitate de flagrant privind săvârșirea infracțiunii de luare de mită a unui medic ginecolog din cadrul unei unități medicale din județul Tulcea.

Asupra medicului a fost găsită suma de 300 lei primită cu titlu de mită pentru condiționarea unor servicii medicale dar și pentru analize medicale pentru persoane neasigurate în sistemul medical.

De asemenea, asupra medicului au mai fost găsite sumele de 3.000 de euro și 2.650 lei despre care există suspiciuni că provin ca urmare a unor fapte de corupție.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de luare de mită, pentru stabilirea întregii activități infracționale a persoanei în cauză.”

Articolul precedentAproximativ 1000 de copii au fost la meciul România – Norvegia, trimişi de Consiliul Judeţean Tulcea
Articolul următor30 de zile de arest pentru doctoriţa care a primit mită la Spitalul Judeţean