O firmă de construcţii care lucrează la podul suspendat peste Dunăre de la Brăila caută forţă de muncă. Este nevoie de peste 150 de angajaţi, dintre care 100 muncitori necalificați și 50 muncitori calificați. 

Firma de construcţii are nevoie de 50 de muncitori calificaţi (electricieni, stivuitorişti cu autorizaţie ISCIR, sudori). Oamenii vor fi cazaţi în şantierul Jijila, vor primi trei mese pe zi, iar salariul este negociabil. Tot în anunţul  de angajare, se precizează că este nevoie de 100 de muncitori necalificaţi. Şi pentru aceştia se oferă trei mese pe zi şi cazare gratuită. 

„Pentru muncitorii necalificaţi salariul este de 3.000 lei brut/lună. Asigurăm cazare, trei mese plus bonus 500 de lei pe lună”, se precizează în anunţul care circulă pe reţelele de socializare. Interviul de angajare are loc pe şoseaua Baldovineşti nr. 20, Brăila.

Podul suspendat peste Dunăre de la Brăila va fi cel mai  complex proiect de infrastructură din România din ultimii 30 de ani și va lega regiunile istorice Moldova, Muntenia şi Dobrogea.   

Articolul precedentControale în Delta Dunării. Cine deţinea somnul african considerat un pericol pentru rezerva piscicolă
Articolul următorScumpirile la energie electrică şi gaze pe pieţele internaţionale se vor regăsi „parţial” în facturile consumatorilor români