În această seară o femeie de 53 de ani, din Tulcea a fost înjunghiată în gât de către concubin, după ce cuţitul i-a trecut foarte aproape de o arteră principală.
Femeia, reclamase în cursul zilei de ieri că fusese bătută de către concubinul violent. Poliţiştii au ajuns la locul scandalului,au aplanat conflictul şi au întocmit pe numelem agresorului acte de cercetare penală pentru loviri şi alte violente.
În cursul după amiezii de azi, femeia a ieşit din casă, în zone intersecţiei străzilor Rahovei cu Mahmudiei, când, concubinul violent i-a apărut în cale şi a început să îi reproşeze tot felul de lucruri. La un moment dat, acesta a scos un cuţit şi a lovit-o pe femeie în zona gâtului, după care a fugit abandonându-şi victima într-o baltă de sânge, fără să îi pesa că aceasta poate muri.
Vecinii au sunat la ambulanţă şi femeia a fost transportată la spital, unde, medicii de la UPU au stabilizat-o şi se pare că în acest moment este înafara pericolului.
La această oră, agresorul, în vârstă de 54 de ani, este audiat de către procurori şi este foarte posibil ca acesta aş fie reţinut pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor.

Articolul precedent„Bun venit acasă!”, festivitate dedicată infanteriștilor marini de la Babadag
Articolul următorReținuți pentru lipsire de libertate și loviri sau alte violențe