Cu toții cunoaştem nenumăratele poveşti şi legende ale neînfricaţilor piraţi din Caraibe, aventurile lor pline de încercări dificile fiind auzite de întreaga lume. Putem spune cu siguranță că fiecare dintre noi a aflat despre luptele avute de faimosul căpitan Jack Sparrow, de calatoriile sale pe faimoasa sa corabie si de cautarea neincetata a comorii.

De câte ori v-ați dorit să aveți ocazia să aveți parte de experiențe asemănătoare, devenind adevărați pirați în căutarea desluşirii necunoscutului? Acum, Interact Delta Tulcea vă oferă o ocazie aparte de a intra în pielea personajelor voastre preferate, prin intermediul unei căutări de comori, ținută chiar în oraşul nostru. Aşa că puneţi-vă pălăriile, luați-vă cele mai temeinice săbii şi arme, ridicați ancora şi lăsați pânzele corabiei jos, să bată în adierea vântului rece, în timp ce trăiți o experiență de neuitat, cu scopul de a găsi o comoară ascunsă, vânată de mulți alți pirați!

Vă aşteptăm pe data de 13 iulie, pe plaja Lacului Ciuperca, unde căutarea voastră va începe. Nu mai este timp de pierdut, mateloți, aşa că adunați-vă cel mai de încredere echipaj şi porniți într-o aventură distractivă, pe care nu o veți uita prea curând! Intervalul de varsta:10-18 ani.

ÎNSCRIEREA SE FACE PE URMĂTORUL LINK- https://goo.gl/forms/cj3k0MDUmUah4H333

Articolul precedentPoliţia rutieră, tot mai prezentă pe drumurile judeţului, din cauza şoferilor indisciplinaţi
Articolul următorVijelia a făcut prăpăd la Nufăru