De dinanintea sărbătorilor pascale, societatea comercială Navrom Delta, singurul operator de transport naval regulat de persoane spre şi dinspre localităţile izolate din Delta Dunării a lansat aplicaţia de achiziţionare a biletelor de călătorie odată cu noul program de transport. Potrivit contractului cu Ministerul Transporturilor, începând cu luna mai şi până la final de septembrie, graficul de transport al navelor Navrom Delta presupune curse regulate zilnic spre şi dinspre Sulina, şase curse pe săptămână spre şi dinspre Sf. Gheorghe şi respectiv patru curse pe săptămână spre şi dinspre Periprava.

„Programul de vară a început foarte bine, mai ales pe data de 30 aprilie, cu peste două sute de bilete vândute. A contat foarte mult şi faptul că s-a lansat oficial şi aplicaţia pentru achiziţia online a biletelor după o perioadă în care am avut-o mai mult în teste şi sper ca din ce în ce mai multe bilete să se achiziţioneze prin aceasta”, a declarat Nicolae Chichi, directorul Navron Delta.

Pe lângă aplicaţia online, tot la solicitatea clienţilor, conducerea Navrom Delta mai are în analiză şi oportunitatea suplimentării curselor dinspre Sulina cu o cursă de catamaran în după-amiaza zilei de duminică (în jurul orei 14) ceea ce ar fi o lovitură pentru şalupele rapide care asigură acest traseu pentru turiştii de weekend.

Articolul precedentAccident rutier cu victimă la ieșirea din pădurea Badadag! Femeie de 62 de ani în stop cardio respirator
Articolul următor160 kilograme de peşte confiscate de polițiștii de frontieră