Monica Macovei este pusă la punct de judecători. Fostul ministru al Justiției a primit o ”lecție de Drept” de la magistrații Judecătoriei Sectorului 4. Asta după ce a încurcat Civilul cu Penalul, în dosarul în care a formulat cererea de asigurare a probelor.

Monica Macovei a cerut instanței ca pe latura civilă să dispună efectuare unei expertize tehnice auto. Pentru a vedea în ce stare este autoturismul ei și, de asemenea, pentru a vedea care sunt daunele produse în urma accidentului rutier.

Acțiunea a fost depusă la Judecătoria Sectorului 4, iar Monica Macovei a chemat în judecată firma, motociclistul, dar și Parchetul Curții de Apel Constanța.

Aceasta a cerut aceleiași instanțe să dispună cercetări amănunțite pentru a stabilizi cu exactitate cine se face vinovat de producerea accidentului rutier și să vadă pe ce direcție se deplasau autoturismul în care se afla ea, dar și motocicleta.

În plus, fostul ministru al Justiției a cerut instanței să stabilească și circumstanțele în care acest impact putea fi evitat. 

Aceste solicitări au fost respinse, pentru că Monica Macovei a cerut unei instanțe civile să facă verificări într-un dosar penal.

Judecătorul de la Judecătoria Sectorului 4 a pus-o la punct de Monica Macovei și i-a adus la cunoștință că o instanță civilă nu poate să ia decizii într-un dosar penal.

Reamintim că fostul ministru al Justiției a provocat un accident de circulație în Constanța și nu și-a asumat vina, însă cercetările efectuate la fața locului au dovedit contrariul. Motociclistul care a fost lovit de mașina Monicăi Macovei se află și în acest moment în spital, însă, potrivit avocatului, după ce victima se va face bine va depune plângere penală.

Citiți și  Accident Monica Macovei. FACIAS acuză tergiversări după rănirea motociclistului

Sursa: Realitatea de Constanta

Articolul precedentMai multe servicii medicale GRATUITE, din 2023
Articolul următorDecizii extrem de importante pentru persoanele și familiile aflate în situații de vulnerabilitate