La data de 8 februarie a.c., polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Baia, împreună cu cei din cadrul Postului de Poliție Mihai Bravu au identificat un minor, în vârstă de 16 ani, din comuna Mihai Bravu, județul Tulcea, care în noaptea de 7/8 februarie a.c., a pătruns fără drept în locuința unei femei de 82 de ani, din localitatea Satu Nou și, prin violență, a încercat să o deposedeze de o sumă de bani.
Minorul a fost reținut de polițiști și prezentat Judecătoriei Babadag, care a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Tulcea. În cauză, cercetările continuă, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la tâlhărie calificată.
Minorul mai este cercetat pentru un număr de 15 furturi din locuință, săvârșite în cursul anului 2018. În majoritatea faptelor, cercetările au fost terminate și a fost pusă în mișcare acțiunea penală împotriva acestuia.

Articolul precedentParcul Ciuperca va fi reabilitat cu bani europeni. Proiectul depăşeşte 570 de mii de euro, bani nerambursabili
Articolul următorArrubium Măcin a câştigat „Cupa Dobrogei” la U19