Duminica, la primele ore ale diminetii, pe numarul de urgenta 112 era anuntat faptul ca mai multe morminte si monumente funerare din zona Cimitirului Lipovenesc, au fost vandalizate. Telefonul a fost dat de catre o persoana care, duminica, merge la cimitir si intretine mormantul celor disparuti dintre cei vii, iar in aceasta dimineata, monumentul din marmura era daramat de pe soclu si rupt in mai multe bucati, iar gardul cere imprejmuia locul de veci era rupt.

O echipa operativa de la Politia Municipiului a ajuns in zona si a constatat ca este vorba despre un act de vandalizare si distrugere a mai multor morminte din zona amintita.

„Politistii criminalisti au efectuat cercetari la locul faptei si s-a deschis o ancheta in aceasta privinta. Pot spune doar ca la ora asta avem cateva elemente in ancheta si sper ca in curand sa putem ajunge si la persoanele care au vandalizat mormintele respective” – a declarat pentru ziarul nostru comisarul sef Cristian Ladaru, seful politiei Municipiului.

Trebuie retinut faptul ca distrugerea de azi noapte din Cimitirul Lipovenesc nu are nicio legatura cu manifestarile sataniste sau de gen, atat cei de la administratia cimitirului, cat si cei care investigheaza cazul, lasand sa se inteleaga ca a fost probabil un act de teribilism al unor gasti de tineri, generat si de consumul de alcool.

Este doar o chestiune de timp pana cand vandalii teribilisti vor fi prinsi, deja fiind deschise lucrari penale. Pe langa explicatiile in fata legii, acestia vor fi pusi si la plata pagubelor.

 

Articolul precedentAcum, la Dăeni : S-a închis în casă şi a ameninţat că se aruncă în aer, cu ajutorul buteliilor de aragaz Poliţia şi pompierii sunt la faţa locului
Articolul următorZece medalii pentru şahiştii tulceni la Constanţa şi Bucureşti!