Tânăra arsă într-un incendiu la Sfântu Gheorghe în noaptea de 14 spre 15 aprilie, a murit. Aceasta suferise arsuri de peste 50% pe suprafaţa corpului şi pe căile respiratorii. Cazul a căpătat o amploare internaţională după ce pacientă cu arsuri grave a fost plimbată ore întregi cu elicopterul şi refuzată de mai multe spitale din ţară. În cele din urmă, după ce în caz s-a implicat ministra sănătăţii, Sorina Pintea, aceasta a fost transportată la un spital din Belgia cu ajutorul unei aeronavă a Forţelor Aeriene.
Din păcate, tânăra a pierdut bătălia cu un sistem care a condamnat-o din nepăsare şi în această dimineaţă a plecat dintre noi, către o lume unde nu există incompetenţă, delăsare şi lipsa de profesionalism.
Nici de acesta dată, probabil că nimeni nu va fi tras la răspundere… După tragedia „Colectiv”, sistemul medical din România nu a învăţat nimic nici din această întâmplare. Rămân în urma regrete, întrebări fără răspuns şi o durere ireparabilă pentru membri familiei.
Pe pagina de facebook a fratelui Madalinei sunt deja sute de comentarii la postarea prin care tânărul scrie „Off Mada, te iubesc și nu te voi uita niciodată”

Articolul precedentEuroparlamentare 2019: Scor istoric pentru PNL în judeţul Tulcea – 27,79%
Articolul următorDelta Dunării așteaptă peste 60.000 de turiști aduși de navele de croazieră