Ludovic Orban a fost prezent joi seara la Tulcea, unde a prezentat moțiunea ”Forța dreptei” cu care va candida la președinția PNL, membrilor colegiului director al organizaţiei judeţene a partidului.

“Recâștigarea credibilității nu se poate realiza decât prin performanță guvernamentală a unui Guvern stabil, iar în urma crizei politice care s-a creat nu există decât trei variante pentru PNL: să se refacă coaliția de guvernare, să guvernăm cu PSD, fie sprijiniți din umbră, fie pe față cu ei, adică USL 2, fie să trecem în opoziție, “ a declarat, Ludovic Orban.

Ludovic Orban a vorbit și despre pericolul unei „înțelegeri” cu PSD: “Cel mai mare pericol pentru noi este să facem vreo înțelegere cu PSD. Ne va distruge, o să ne ia prizonieri. Ne vor ataca sistematic, chiar dacă nu ne vor da jos și ne vor da jos atunci când vor considera că este bine pentru ei. Decât o formă de înțelegere cu PSD mai bine stăm în opoziție.”

Ludovic Orban s-a prezentat drept „garantul refacerii unităţii PNL” şi al refacerii coaliţiei: “Eu garantez că avem varianta refacerii coaliției. E nevoie de bun simț, de dialog, de tact, de negociere permanentă, de armonizare a pozițiilor, de coagulare a unor poziții comune. Dacă este nevoie de un garant al refacerii unității PNL și al refacerii coaliției, acesta sunt eu.”

Imagine

Sursa: Realitatea de Tulcea