La București a avut loc cea de-a treia ediție a competiției de șah rapid „Memorial Victor Țacu” , competiția fiind omologată de Federația Internațională de Șah și organizată de Acs Master Mind București.

Victor Țacu a fost medic generalist deosebit de apreciat, profesându-şi meseria cu pasiune şi înalt profesionalism în Spitalul din Găești, precum și un mare iubitor al șahului. În anul 2014 a cucerit titlurile de campion național de veterani la șah rapid și blitz și medalia de argint la şahul clasic.

La „Memorial Victor Țacu” au participat jucători de șah valoroși din țară cât și din Republica Moldova, printre care trei Maeștri Internaționali , opt Maeștri F.I.D.E. și un Maestru Național.

La acestă competiție, ACS Logic Delta a fost reprezentată de Candidatul de Maestru Marțian Dragoș Daniel care la finalul celor 7 runde a reușit să ocupe locul I cu 6 puncte ( 5 V, 2 E, 0 Î).

Daniel Marțian este un jucător tănâr, de numai 25 de ani ce ne-a reprezentat clubul dar și județul Tulcea la Divizia B de anul acesta.

Pentru şahul tulcean reprezentat de ACS Logic Delta Tulcea este o nouă performanţă, după un lung şir de rezultate remarcabile la nivel naţional mai ales în acest an, poate cel mai bogat în medalii din istoria clubului

Articolul precedentInstrucţie pe fluviul Dunărea cu peste 300 de marinari militari!
Articolul următorEchipaj al Poliţiei în depăşire pe linie continuă la Isaccea!