Fostul premier Victor Ponta consideră că eliminarea MCV-ului pentru România reprezintă o veste bună, măsura fiind folosită ca „ciomag politic cu care băteau de la Bruxelles pe oricine din România care nu era disciplinat”.

  • „Slava Domnului ca se ridica MCV – a fost tot timpul o masura nedreapta impotriva Romaniei, un simplu “ciomag” politic cu care bateau de la Bruxelles pe oricine din Romania care nu era “disciplinat” ; aia cu “Statul de Drept si lupta anticoruptie” era un simplu pretext ( o “vrajeala” cum spunem noi) , ca sa gaseasca o asa zisa explicatie . Acum guvernantii din Romania sunt “disciplinati” si nu mai e nevoie de “ciomagul” MCV ; iar de Stat de Drept si anticoruptie nu le-a pasat niciodata cu adevarat celor care scriau Rapoartele MCV ! Bine ca am scapat oricum! PS – ma amuz tare si sunt curios acum de ce “coruptie” ne mai salveaza USR si Doamna Kovesi – tocmai a zis Bruxellesul ca nu mai e! Na politica !”, a comentat Ponta.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, marţi, că Mecanismul de Cooperare şi Verificare s-a încheiat pentru România.

Sursa: Realitatea Din PRO

Articolul precedentVIDEO Percheziții în mai multe județe ale țării! Acuzații de șantaj, lipsire de libertate, violență, distrugere și constituirea unui grup infracțional organizat! 40 de persoane duse la audieri
Articolul următorFOTO VIDEO Accident grav cu o persoană încarcerată pe Autostrada București – Constanța