Intr-o declaratie de presa, presedintele Partidului National Liberal, Stefan Ilie, declara dupa inchiderea urnelor ca :”Județul Tulcea a înregistrat unele dintre cele mai mici prezențe la vot din țară, în jur de 14%, iar asta înseamnă că oamenii au înțeles că votează degeaba și că s-au săturat să fie păcăliți de PSD.
Sunt trist însă că marii lideri liberali nu au înțeles ce gândesc și ce nevoi reale au cetățenii și au dezamăgit. Este parerea mea și mi-o asum indiferent de consecințe a declarat liderul judetenei liberale, suparat probabil ca mai marii partidului de la Bucuresti au decis sa se prezinte la vot si sa se lase fotografiati in sectiile de votare, in timp ce opozitia din teritoriu a militat pentru boicotarea reefrendumului.

Iata si cateva opinii ale „mai marilor liberali :

– Ludovic Orban, Preşedintele PNL: “Este dreptul fiecărui cetățean să se raporteze așa cum îi dictează propria opinie, propriile convingeri, să vină sau să nu vină la vot.” Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat duminică seara, că a votat „da” la referendumul pentru redefinirea familiei pentru că este un creştin convins şi un familist. Liderul liberal le-a transmis românilor că această iniţiativă civică nu este nici a PSD, nici a lui Liviu Dragnea.

Robert Sighiartau, secretar general al PNL – „Am venit la vot din respect pentru milioanele de români, care au avut această inițiativă de modificare a Constituției pentru definirea clară a căsătoriei, din respect pentru dreptul suveran al tuturor românilor de a se pronunța, prin referendum, asupra acestei teme de o maximă importanță pentru societate. Românii nu trebuie să se lase intimidaţi şi dezinformaţi de cei care le spun că referendumul este al cuiva” şi i-a îndemnat să se prezinte la urne.

Cel mai probabil atacul lui Stefan Ilie la conducerea PNL-ului central vine cam in acelasi timp cu cel al razvratitilor liberali de la centru, Adriana Săftoiu, Alina Gorghiu, Mihai Voicu, Iulia Scântei, Mara Calista, care, imediat dupa inchiderea urnelor, au semnat o postare comuna pe facebook : „Conducerea PNL a aruncat partidul într-o nouă aventură și către un nou eșec politic care ne-a rupt de 70% din electoratul liberal. Conducerea PNL nu unește, ci dezbină. Nu modernizează, ci propune o politică retrogradă. #ajunge!”

Daca Ilie va merge in continuare cu Orban sau cu echipa razvratita, inca nu stim. Stim insa ca interesele primeaza si liderul liberal tulcean va alege acolo unde va simti ca ii va fi mai bine. Ramane insa de vazut cum va reactiona presedintele PNL, Ludovic Orban, cand va afla despre spusele lui acestuia… si credem noi ca va afla! Cat despre asumare, indiferent de consecinte…este un subiect asupra caruia vom reveni doar daca Orban & Co vor avea ceva de zis sau de facut vis-a-vis de declaratia lui Ilie. Pana atunci, raman doar vorbe spuse „ca sa dea bine”!

Stefan Ilie a mai avut in trecut astfel de faulturi la activ, cand a declarat public ca va vota cu candidatii USL, chiar daca era unul dintre membri marcanti ai PDL, asa ca acest nou fault la capitanul de echipa nu ne surprinde cu nimic.

 

 

 

Articolul precedentToamna aduce competiții de pescuit în Delta Dunării
Articolul următorO căruţă nesemnalizată a fost făcută zob de un SUV