Elena Uram – Preşedinte USR Tulcea

Mulțumim tulcenilor pentru votul de încredere acordat!
Azi am demonstrat că împreună putem lupta împotriva vechilor mentalități, că împreună putem face lucrurile și altfel!
La 30 de ani de la revoluție, și tulcenii au demonstrat că și-au însușit lecția democrației.
Democrația înseamnă dorința de schimbare, sancționând pe cei care nu au înțeles că alegerile nu se mai pot câștiga doar cu un discurs demagogic, prin frică și incitare la ură !
Democrația înseamnă implicarea fiecăruia dintre noi. astăzi ați arătat că sunteți conștienți de puterea voastră, ați arătat că părerea voastră chiar contează și trebuie luată în seamă! Astăzi ați arătat că românia pe care o dorim cu toții este posibilă!

Horia Teodorescu – Preşedinte PSD Tulcea

„Vreau să mulțumesc tulcenilor pentru participarea la vot și pentru votul de încredere acordat candidatului PSD, Viorica Dăncilă. În județul Tulcea, aproape 24% din români au votat un președinte care să apere România și valorile noastre, un om care să pună capăt dezbinării și urii.
Ne dorim ca în turul al doilea, cu sprijinul tulcenilor, România să voteze, cu inima, un președinte care să-și iubească și să-și slujească țara și cetățenii ei.
Pe 24 noiembrie, Tulcea va vota pentru acel candidat care e mai apropiat de oameni și care își iubește țara!” Horia Teodorescu, presedinte PSD Tulcea

Ştefana Zibileanu – Pro România

„Este un rezultat bun ţinând cont de faptul că domnul Diaconu este în esenţă un independent.  Sunt de acord, a avut susţinere politică, dar până la urmă tot independent a fost perceput. Este greu să te lupţi cu partide gigant, iar rezultatul obţinut de domnul Diaconu este foarte bun.

Ne vom aşeza şi vom vedea unde şi ce trebuie reparat, după care ne vom concentra atenţia asupra anului 2020, unde ne aşteaptă încă doi paşi importanţi, alegerile locale şi cele parlamentare.”

 

 

Articolul precedentPreşedintele PNL Tulcea: „Mi-aş fi dorit un tur doi între Iohannis şi Barna!”
Articolul următorVot Tulcea, neoficial: Iohannis – 39,2% vs Dăncilă – 23,5%