Azi noapte in jurul orei 1.30, pe numarul de urgenta 112 se solicita un echipaj al ambulantei pentru a prelua un tanar care fusese batut de mai multi indivizi in fata unei sali de jocuri din Topolog. Un echipaj al ambulantei s-a prezentat la caz si a preluat un tanar de 31 de ani, din Slava Rusa, care prezenta urme clare de violenta fizica, cu plagi taiate si multiple contuzii. Victima a fost adusa la Spitalul Judetean Tulcea, iar medicii de la primiri urgente au dispus in aceasta dimineata transferul pacientului la Spitalul judetean Constanta. Dupa mai multe investigatii neurologice, specialistii constanteni au considerat ca victima nu este intr-un real pericol, i-au acordat ingrijiri de specialitate si l-au trimis inapoi la spitalul din Tulcea, unde a ramas internat la sectia chirurgie, pentru ingrijiri si investigatii medicale de specialitate.

Politistii din Topolog, sesizati depre acest incident in aceasta dimineata la orele 7.00, au efectuat primele cercetari si au deschis un dosar penal pentru „loviri si alte violente”, la care se adauga si tulburarea linistii publice. In functie de rezultatele investigatiilor medicale, incadrarea se poate schimba, dar, la aceasta ora, dosarul ramane deschis pentru cercetari.

„Cercetarile sunt in desfasurare. Conflictul a fost unul spontan, iar politistii au demarat o ancheta care va stabili imprejurarile in care s-a produs evenimentul, urmand ca cei care se fac vinovati sa fie trasi la raspundere” – ne-a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Tulcea, ag. pr. Amalia Ignatencu.

Articolul precedentNoul „pistol RADAR” face victime în rândul vitezomanilor
Articolul următorA vandalizat o maşină parcată şi acum este căutat de poliţişti