Sâmbătă, 22 decembrie 2018, președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu, a participat la Gala Fotbalului Tulcean, eveniment organizat de Asociația Județeană de Fotbal.  Cu acest prilej, președintele AJF, Petre Badea  a înmânat trofeele anului 2018 celor mai buni fotbaliști, antrenori și arbitri din fotbalul tulcean, printre premiați fiind Adrian Poștaru (Pescărușul Sarichioi) – cel mai bun fotbalist, Marian Costache (Pescărușul Sarichioi) – antrenorul anului 2018, Aurelian Babușcă și Ionuț Rădulescu – cei mai buni arbitri de fotbal, Dorinel Colniceanu – cel mai bun arbitru asistent.

Președintele Horia Teodorescu a declarat la acest eveniment că a trecut o perioadă foarte grea pentru fotbalul din Tulcea, bugetul pe 2018 al Consiliului Județean nefiind unul generos, dar anul viitor se anunță unul mai bun. „Alocările par a fi altele decât în acest an, astfel că și fotbalul își va găsi o susținere financiară din partea Consiliului Județean. Nu a fost niciun fel de discriminare, toate alocările pe Legea 350/2005 privind finanțările nerambursabile au fost zero, pentru că aveam nevoie de bani pentru cofinanțarea proiectelor europene. Sunt însă convins că lucrurile s-au așezat și cred că vom aloca una dintre cele mai mari sume pe zona culturii, sportului, din ultima perioadă.

Vreau îi felicit pe cei care au dus greul în vremuri grele, care au trudit pe teren așa cum s-a putut, pentru în lipsa banilor nu prea poți să faci performanță. Sper să găsim o soluție prin care să se revigoreze fotbalul la un anumit nivel de performanță în județul Tulcea. Copiii sunt viitorul în fotbal, așa că trebuie să ne ocupăm de copiii tulceni. Poate, dintre ei, mai mulți sau mai puțini vor reuși să facă performanță.

Vă doresc din tot sufletul să trudiți în continuare, așa cum ați făcut-o și până acum, pentru că tot ceea ce facem, nu numai în sport, ci și în administrație, o facem pentru noi, tulcenii, pentru județul nostru. Vreau să vă doresc sărbători fericite, să avem un an liniștit, să ne bucurăm de tot ceea ce ne înconjoară, de familie, prieteni, sănătatea să fie cu noi tot timpul, Dumnezeu să ne aibă în pază, iar lumea fotbalului să intre într-o altă vibrație în Tulcea“, a declarat președintele Horia Teodorescu.

 

Articolul precedentZiua Revoluției, marcată printr-un ceremonial militar și religios
Articolul următorDe Crăciun, peste 150 de polițiști vor fi la datorie