Festivalul KIMARO se desfășoară în perioada 12-15 august, în parcarea de la Poarta 1.

În această seară, constănțenii dar și turiștii aflați pe litoral sunt așteptați la Magic Sunsets. De la ora 18:00, pe scena din Portul Constanța vor evolua Direcția 5, Horia Brenciu & HB Orchestra, Loredana și Ștefan Bănică. În deschidere, vor concerta fetele de la Tiny Tigers.

Sâmbătă seara, Antonia, B.U.G Mafia, Carla’s Dreams, Connect-R și Smiley vin la Kiss Energy. Pe scenă vor urca și Yuka, o artistă de 16 ani, câștigătoare a festivalului Mamaia Copiilor la 6 ani și de Emilian, un tânăr de 25 de ani care face muzică de la 5 ani, tineri artiști care promit să cucerească topurile muzicale.

Duminică seara, Rock Nights cu Vama, Cargo, Paul Ciuci Compact, Trooper, Vama și Phoenix.

Cele mai noi trenduri în materie culinară vin să completeze experiența de festival. Zona de food se deschide zilnic de la ora 16:00.

Pentru ca circulația să nu fie îngreunată, traficul rutier va fi restricționat până duminică, în fiecare zi, între orele 15:00-24:00, pe tronsonul delimitat de Poarta 2 de acces în Portul Constanța- strada Termele Romane- Poarta 1. Pentru a veni în sprijinul participanților la festival, autobuzele CT BUS care deservesc liniile 44, 51 și 101 vor circula până la ora 24:00.

Festivalul KIMARO se va desfășura cu respectarea măsurilor de prevenție împotriva infectării cu noul coronavirus SARS-CoV-2. La toate căile de acces în zona de spectacole se vor asigura puncte de triere epidemiologică a participanților.

Accesul publicului în cadrul evenimentului KIMARO este gratuit și se face exclusiv pe baza unui cod de bare pe care publicul îl poate obține de pe site-ul kimaro.ro.

Pentru accesul în cadrul Festivalului este obligatorie prezentarea unuia dintre următoarele documente în format tipărit sau electronic:

Dovada privind vaccinarea împotriva virusului SARS-COV-2 (pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare);

Rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 (nu mai vechi de 72 de ore) sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen negativ (nu mai vechi de 24 de ore);

Dovada trecerii prin boală, respectiv că persoana se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Adulții prezenți la festival au nevoie de cod de acces și prezentarea unuia din documentele menționate anterior. Forma tipărită sau electronică a documentelor este obligatorie, codul generat poate fi prezentat și în format electronic.

Minorii sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale necesare participării la eveniment și de la verificarea în Registrul național de vaccinare. Cei peste 5 ani vor purta mască.

În spațiul de desfășurare a evenimentului este obligatorie purtarea măștii de protecție dacă incidența locală cumulată la 14 zile a cazurilor de infectare cu virusul SARS-CoV-2 este mai mică sau egală cu 2/1.000 de locuitori.

Sursa: Realitatea de Constanta

Articolul precedentPompieri români, profund impresionați de un copil din Grecia
Articolul următorPompierii militari în alertă. Incendiu de vegetație uscată