Sorin Andrici  a obținut titlul de vicecampion național la categoria 45+ și medalia de argint, cu recordul personal de 3 h, 8 min, 23 sec.

Jandarmul tulcean a luat startul duminică, 31 octombrie, la cursa de 42 km din cadrul Maratonului Internațional București. El și-a propus să termine cursa așa cum o face de fiecare dată, pe podium, însă de data aceasta, a alergat și cu gândul la jandarmul Matei Deciov din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă ,,Glad Voievod” Timișoara, care în această perioadă are nevoie de sprijinul celor din jur, trecând prin momente dificile din punct de vedere medical. Sorin Andrici a făcut un apel la solidaritate și a îndemnat pe toată lumea să-i sprijine efortul din competiție cu donații către colegul său.

„El a reușit să-și doboare propriul record și sperăm noi că a reușit să obțină măcar o parte din donațiile de care are nevoie jandarmul Matei Deciov. Vă rugăm să ne fiți în continuare alături, pentru a îndeplini această misiune prioritară pentru noi: salvarea vieții colegului nostrum, “transmit reprezentanții IJJ Tulcea.

Imagine

Sursa: Realitatea de Tulcea