O nouă invitaţie la un meci al echipei fanion a Dobrogei, Viitorul Constanţa, a fost lansată azi de preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Tulcea, Petre Badea, microbiştilor tulceni. Anunţul a fost făcut, ca de obicei, pe pagina de socializare a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Tulcea, Facebook ajf tulcea, unde a fost postat următorul anunţ:

„Un cadou de Sarbatoarea Floriilor din partea presedintelui Asociatiei Judetene de Fotbal, Petre Badea! Se continua traditia, deplasarea suporterilor tulceni ai singurei echipe dobrogene care se lupta pentru titlul de campioana a Ligii I si loc de cupa europeana, Viitorul Constanta. Astfel, duminica, 21 aprilie 2019, microbistii vor face deplasarea la meciul Viitorul Constanta – FCSB. Plecarea va avea loc in ziua de duminica, 21 aprilie, ora 18.30 de la sediul Asociatiei Judetene de Fotbal, Sala Polivalenta, ora 18.30. Toate aceste deplari sunt posibile datorita relatiei deosebite existente intre „Regele” Hagi si presedintele Petre Badea, Tulcea fiind si singurul oras din tara care, in organizarea AJF-ului judetean, organizeaza Cupa Hagi, in ziua de 5 februarie, ziua de nastere a marelui fotbalist dobrogean, in semn de pretuire si respect, competitie care a avut loc inca din primul an de mandat la conducerea AJF-ului tulcean a presedintelui Petre Badea. Se asigura GRATIUT transportul si biletul de meci.
Inscrierile se fac in NUMAI in zilele de miercuri, 17 aprilie intre orele 10.00-14.00 si vineri 19.00 aprilie intre orele 10.00-12.00 la telefon 0240513124 si 0755612164.”

Duelul dintre cele două echipe a mai fost urmărit de 100 de suporteri tulceni care au beneficiat de gratuitatea transportului, biletele de meci şi o gustare din partea preşedintelui Asociaţiei Judeţene de Fotbal Tulcea, Petre Badea, la meciul tur din play-off, câştigat de Viitorul Constanţa cu 2-1.