În perioada 02-04 august 2019 a.c, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea au acționat pentru combaterea evenimentelor rutiere produse pe fondul nerespectării regimului legal de viteză.

 În perioada 02 – 04 august, polițiștii tulceni au acționat pentru combaterea evenimentelor rutiere produse pe fondul nerespectării regimului legal de viteză și pentru creșterea gradului de siguranță în trafic, pe toate arterele deschise circulației publice din municipiu și județ, precum și în orașul Sulina.

În cele trei zile de acțiune, în județul Tulcea au fost oprite pentru verificare 583 de autovehicule, fiind constatate 186 de sancțiuni contravenționale pentru încălcarea regimului legal de viteză. Totodată,  în cadrul acțiunii au fost reținute 13 permise de conducere.

Acțiunea a urmărit reducerea numărului accidentelor rutiere şi a consecintelor acestora determinate de nerespectarea regimului legal de viteză, de către conducătorii auto, conştientizarea acestora asupra dinamicii şi consecinţelor accidentelor rutiere produse pe acest fond.

Astfel de acțiuni vor continua în județul Tulcea, astfel că polițiștii le recomandă conducătorilor auto să conducă prudent, nu doar în perioada în care se anunță acțiuni ale polițiștilor rutieri, să adapteze viteza la condițiile rutiere și meteo și să respecte regulile de circulație.

Articolul precedentFestivalul Diversității Mahmudia – Delta Dunării, la a treia ediție
Articolul următor„Piraţi rutieri” sancţionaţi de poliţiştii tulceni