Pod peste Dunare
Pod peste Dunare

Constructorul spune că podul suspendat peste Dunăre de la Brăila va fi gata până la sfârșitul acestui an, dar trimite hârtii către CNAIR în care spune că termină peste trei ani, a declarat ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

„Am impresia că atunci când discut de Brăila, parcă vorbim de persoane cu dublă personalitate, de Jekyll and Hyde… Când merg acolo, eu sau directorul general sau prim-ministrul, că a fost și premierul Ciucă acolo, ne spun că până la sfârșitul anului e dat în folosință, cu acele condiții pe zona Tulcea, în care varianta de descărcare de pe Pod de Măcin va fi funcțională și Jijila în viitor. După care ne trimite hârtii. Deci una spunem când mergem acolo, după care ne trimite hârtii către CNAIR, în care ne spune că termină peste trei ani”, spune Sorin Grindeanu.

Grindeanu a spus că va merge la podul de la Brăila săptămâna viitoare.

„Comporamentul ăsta dual, cel puțin, mă bulversează – una spui, după aia trimiți alte hârtii. N-aș vrea să trag concluzii înainte de a merge la fața locului. Fiecare companie încearcă să-și maximizeze profitul. Ăsta nu e un lucru contrar regulilor economiei de piață, doar că toată această maximizare trebuie să se facă conform legii, conform contractului semnat și chestiunilor asumate. Înscriu acea adresă într-un tertip pe care încearcă să-l facă această companie”, a mai spus Grindeanu.

Articolul precedentVremea 23 septembrie. Temperaturi scăzute în toată România, ploi, lapoviță și ninsoare – Unde este cel mai frig
Articolul următorÎncepe Rabla pentru becuri. Ministrul Tanczos Barna: ”Suma pe care am propus-o este de 400 de milioane de lei”