Pompierii tulceni au intervenit marți, 24 august, la trei incendii produse pe raza localităților Telița, Ilganii de Jos și municipiul Tulcea.

Salvatorii Detașamentului de Pompieri Tulcea au fost solicitați, în urma unui apel prin intermediul numărului unic pentru apeluri de urgență 112, să intervină la un incendiu de vegetație uscată care se manifesta pe raza localității Telița. Un echipaj de pompieri a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă pentru lichidarea incendiului care a afectat o suprafață de aproximativ 5000 mp de vegetație uscată, lăstăriș și mărăciniș. Cel mai probabil incendiul s-a produs în urma unui foc deschis în spații deschise. 

Imagine

Incendiu în localitatea Ilganii de Jos

1 ofițer și 4 subofițeri din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, împreună cu membri ai SVSU Nufăru au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit într-o gospodărie din localitatea Ilganii de Jos. În urma evenimentului, au ars aproximativ 500 mp de vegetație uscată și o căpiță de paie. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost foc deschis în spații deschise.

Imagine

 

Pompierii militari au fost solicitați să intervină în municipiul Tulcea pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o gospodărie. 
La sosirea echipajelor  incendiul se manifesta cu flacăra și degajare mare de fum la acoperișul unei anexe gospodărești cu risc de extindere a arderii.În urma evenimentului au ars acoperișul anexei în suprafață de aproximativ 25 mp, materialul lemnos din interiorul acesteia și acoperișul casei pe o suprafață de circa 5 mp.
Proprietara, în vârstă de 72 de  ani, a suferit arsuri de gradul II pe o suprafață de aproximativ 6% la nivelul toracelui anterior și a brațului superior drept. A fost transportată la spital de către echipajul SMURD.
Cauza probabilă de producere a incendiului a fost un scurtcircuit electric.

Imagine

Sursa: Realitatea de Tulcea

Articolul precedentUn nou lockdown în România? Ce spune Raed Arafat despre creșterea cazurilor de infectări
Articolul următorIncendiu în Slava Rusă. De la ce au pornit flăcările