Jandarmul tulcean Sorin Andrici  și-a  doborât propriul record, reușind să devină IronMan pentru a doua oară. A participat sâmbătă, 5 iunie, la Triatlon IronMan, competiție ce s-a desfășurat la Oradea și  la care au participat peste 300 de sportivi din 8 țări.

El a  reușit să ocupe locul 19 la categorie și locul 30 la general, doborându-și recordul personal, timpul parcurs fiind de 10:49:03.

Triatlon IronMan a constat în parcurgerea a 3,86  km de înot, 180 km probă de ciclism, urmată de o cursă clasică de maraton de 42, 185 km.

Imagine

Sorin Andrici nu este la primul titlu de IronMan, el reușind și în anul 2019 această performanță după 14 ore și 48 min,  în spatele căreia stau multe ore de antrenament, pasiune, disciplină, perseverență, curaj, voință și efort, atât fizic, cât și psihic.

Imagine

El este cel care a înotat  22,100 km timp de 12 ore la Bazinul de Înot din Tulcea și care a participat de-a lungul anilor la nenumărate ultramaratoane caritabile pentru a oferi sprijin persoanelor aflate în situații dificile.

,,Curaj în cea mai pură formă, asta înseamnă IronMan” – Sorin Andrici

Imagine

 

 

Sursa: Realitatea de Tulcea