O pensiunea din satul Crişan din judeţul Tulcea, a fost distrusă în urma unui incendiu puternic izbucnit duminică.

Pompieriii din cadrul Pichetului de Pompieri Nave Operative Crișan au ajuns la fața locului cu o ambarcațiune, două motopompe transportabile și o ambarcațiune SMURD.

Incendiul se manifesta generalizat la nivelul întregului complex turistic cu flacără și degajare de fum, iar în spațiile de cazare nu se aflau turiști.

Foorțele ISU Tulcea au fost suplimentate și în sprijinul pompierilor militari, au acționat și SVSU Crișan și localnici cu motopompe.

Imagine

“Incendiul a pornit de la o anexă și s-a propagat la toate celelalte construcții, fiind poziționate tip vagon( în linie). În urma evenimentului au ars: construcție din lemn P+1 aproximativ 200 mp, construcție din lemn aproximativ 60 mp, sală de mese circa 80 mp, bucătărie cu anexe aproximativ 200 mp și construcție din cărămidă și lemn aproximativ 300 mp. De asemenea, au fost deteriorate sume de bani în valută și lei, aflate într-o cutie de valori(aproximativ 35.000 lei și 10000 euro),’transmite ISU Delta Tulcea.

În timpul intervenției un pompier de 43 de ani a fost preluat  de elicopterul SMURD și transportat la  Spitalului Clinic de Urgență Floreasca.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de efectul termic a unui coș de fum deteriorat..

Imagine

Imagine

Sursa: Realitatea de Tulcea

Articolul precedentComandamentul Sezon Estival 2021.Controale prin stațiuni până la sfârșitul lui august
Articolul următorTadej Pogacar: senzația ciclismului sloven obține a doua victorie în Turul Franței