La începutul acestei luni, au fost demarate lucrările de desființare a Sălii Polivalente din municipiu, termenul de finalizare fiind 11 noiembrie 2021.

„Am recurs la această opțiune pentru că actuala clădire nu mai corespunde cerinţelor actuale pentru desfăşurarea competiţiilor sportive, din punct de vedere al dotărilor, al dimensiunilor terenului sau al funcţionalităţii.Bunurile aparținătoare au fost oferite cu titlu gratuit mai multor instituții publice și de învățământ tulcene, iar în locul actualei săli, care funcţionează din 1974, construim o Sală Polivalentă modernă pentru tulceni, cu finanţarea Companiei Naţionale de Investiţii“, a declarat președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu.

Imagine

          Potrivit responsabililor de șantier, programul zilnic de demolări este unul restrâns pentru reducerea gradului de disconfort în zonă, în restul programului desfășurându-se transportul molozului rezultat.

Noua clădire va avea un teren principal de competiții, înconjurat de tribune pentru spectatori și un teren de antrenament situat în subsolul clădirii, sub amprenta terenului principal.

Sala Polivalentă va avea inclusiv parcare subterană, iar capacitatea tribunelor va crește de la 1.200 locuri, la 4.438 de locuri.

 

Sursa: Realitatea de Tulcea

Articolul precedentLiviu Dragnea, primul interviu după ce a ieșit din închisoare. Realitatea PLUS, locul 1 în topul audiențelor
Articolul următorAmenzi record date în perioada sezonului estival în județul Tulcea