O explozie urmată de incendiu a avut loc astăzi la o casă de pe strada Griviței îdin municipiul Tulcea. O femeie de 96 de ani, imobilizată la pat, a decedat.

Imagine

Detașamentul de Pompieri Tulcea intervine cu două autospeciale de stingere, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD, precum și 1 echipaj SAJ, cu medic.

La sosirea salvatorilor, incendiul se manifesta într-un dormitor, pe o suprafață de aproximativ 10 mp, iar în interior se afla o persoană carbonizată, o femeie, în vârstă de 96 de ani.

„Pompierii au lichidat incendiul și au acționat pentru evacuarea fumului. În urma producerii evenimentului au fost afectate 3 încăperi( un dormitor, un hol și o bucătarie) și bunurile din interiorul acestora, fiind salvate casele învecinate,” transmite ISU Delta.

Cauza probabilă producerii incendiului este foc deschis în spații închise( o candelă sau lumânare a fost lăsată nesupravegheată).
Polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ,,ucidere din culpă” și ,,distrugere din culpă”.

Imagine

Imagine

Sursa: Realitatea de Tulcea