La conferimţa de presă susţinută azi de ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc la Sala Dobrogea a Consiliului Judeţean Tulcea, pe lângă semnarea contractului de finanţare pentru modernizarea portului Tulcea, un alt reper a fost anunţul privind finalizarea lucrărilor de reabilitare şi modernizare a variantei ocolitoare din oraşul Babadag.

Anunţul privind începerea lucrărilor a fost făcut în urmă cu circa două luni, iar Realitatea de Tulcea a prezentat această informaţie sub titlul: Veşti bune pentru locuitorii din Babadag: încep lucrările la Variantă!

La conferimţa de presă susţinută azi de ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, alături de directorul general al CNAIR, Narcis Neaga şi Marin Dima, director general regional DRDP Constanţa, a fost anunţat faptul că cei trei mai sus menţionaţi, alături de preşedintele Consiliului Judeţean Tulcea, Horia Teodorescu, vor face o vizită în teren pentru o monitorizare a lucrărilor aflate în derulare.

 

„Domnule Dima, poate ne spuneţi şi un termen până la care se vor finaliza aceste lucrări pentru că cetăţenii din Babadag aşteaptă de multă vreme finalirarea acestei investiţii importante pentru oraş. Vă întreb acum pentru a face public acest termen şi a nu mai fi nevoit să vă deranjez telefonic aşa cum am făcut-o în repetate rânduri, chiar şi la ore târzii”, a fost întrebarea tăioasă adresată directorului general regional DRDP Constanţa de către şeful administraţiei judeţene.

„31 08 este termenul limită, domnule preşedinte! Adică cel târziu 31 august. Şi nu mă feresc să spun şi anul şi chiar subliniez: 31 august 2019!” a fost răspunsul dat de Marin Dima, director general regional DRDP Constanţa.

Vestea bună dată tulcenilor cu privire la varianta ocolitoare a oraşului Babadag (asta pentru că nu doar cetăţenii oraşului Babadag sunt beneficiarii investiţiei) nu este singura venită din partea conducerii DRDP Constanţa. În următoarea perioadă, o porţiune de Drum Naţional de peste 14 kilometri, mai precis 14.276 metri, va primi covor asfaltic. Este vorbadespre tronsonul de drum DN 22 E între localităţile Garvă şi IC Brătianu.

 

 

Articolul precedentFiltru de amploare la PECO. Poliția rutieră a verificat toate camioanele și microbuzele
Articolul următorApă potabilă obținută în Delta Dunării prin ultrafiltrare fără energie electrică