Prefectul Judeţului Tulcea, domnul Lucian FURDUI, a oferit azi un premiu simbolic elevei Teodora LOVIN de la Colegiul Dodrogean Spiru Haret din Tulcea, ocupanta locului II la Olimpiada Internaţională de Limba Franceză ce a avut loc zilele trecute (27-30 septembrie 2019).

La festivitatea de premiere au fost invitaţi şi au participat doamna Lucica Popişcă, inspctor şcolar general al Judeţului Tulcea şi domnul Florin Anastasiu, directorul Colegiului Dobrogean Spiru Haret.
Teodora LOVIN ocupă încă funcţia de „Prefect pentru o zi al Judeţului Tulcea”, funcţie ce dă şi numele unui concurs organizat de Instituţia Prefectului Judeţ Tulcea în colaborare cu Inspectoratul Şcolar şi adresat tinerilor de liceu din judeţul nostru.
În cadrul unei festivităţi similare, Teodora Lovin a fost desemnată anul trecut „Prefect pentru o zi al Judeţului Tulcea” iar anul acesta, la invitaţia prefectului Lucian FURDUI, a acceptat să facă parte din comisia ce va desemna viitorul „Prefect pentru o zi al Judeţului Tulcea”!
Detaliile noului concurs vor fi comunicate săptămâna viitoare!

Articolul precedentTulcea e la un pas de a rămâne fără căldură la calorifere! Energoterm are de încasat restanțe de aproape 10 milioane de lei
Articolul următorDezbatere privind patrimoniul cultural subacvatic la Sulina