O femeie din municipiul Tulcea a cerut sprijinul jandarmilor, reclamând comportamentul agresiv al soțului. Acesta s-a ales cu un ordin de protecție, un dosar penal și cu o sancțiune contravențională pentru că a refuzat să ofere date pentru stabilirea identității sale.

 Ieri, în jurul orei 10.00, jandarmii au fost solicitaţi, prin  112, să intervină în sprijinul unei femei care era agresată de soț.

„Pentru că bărbatul reclamat avea un comportament agresiv, aducând amenințări cu acte de violență atât forțelor de ordine, cât  și soției sale, refuzând totodată să  ofere date pentru stabilirea identității sale, jandarmii au procedaat la imobilizarea acestuia prin încătușare, fiind condus la IPJ Tulcea pentru continuarea cercetărilor,” transmite IJJ Tulcea.

Femeia a declarat că în urma unui conflict, a fost lovită de către soț, provocându-i mai multe echimoze pe mâini, picioare și spate. De teamă, aceasta a părăsit domiciliul, însă bărbatul s-a prezentat la ușa apartamentului unde locuia , continuând să o amenințe cu acte de violență. Pentru a evita o tragedie, femeia a cerut sprijinul jandarmilor.

Pe numele bărbatului au fost întocmite actele de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie și a fost sancționat  contravențional pentru refuzul de a furniza date  pentru stabilirea identității.

Din cauza comportamentului agresiv și pentru a evita punerea în practică a amenințărilor, bărbatul a fost internat  la secția Psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență Tulcea.

 

Sursa: Realitatea de Tulcea