La data de 16 iulie , un bărbat, în vârstă de 47 de ani, din Mahmudia, județul Tulcea, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Mahmudia, nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de mers înapoi și a lovit o femeie, în vârstă de 45 de ani, din Mahmudia, care se afla pe trotuar. În urma accidentului a rezultat rănirea pietonului, care a trebuit să fie transportată la Spitalul Judeţean pentru investigaţii medicale şi tratament .
Conducătorul auto poseda permis de conducere necorespunzător categoriei autovehiculului condus și se afla sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat. La o astfel de concentraţie de alcool în aer, deobicei, valoarea alcoolemiei în sânge… se cam dublează.
Din câte se pare, în urma cercetarilor a rezultat că autoturismul a fost furat dintr-o parcare a unei pensiuni, unde, cel vinovat de accident era tocmit ca paznic. Acesta, după ce a băut bine, s-a gândit că nu ar strica o plimbare cu maşina. S-a urcat la volanul unei maşini pe care trebuia sa o pazească şi a plecat la plimbare prin sat.
Starea avansata de ebrietate in care se afla a dus la producerea accidentului descris mai sus, iar acum, „curajosul” se va alege cu dosar penal.
„În cauză, polițiștii i-au au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, conducere cu permis necorespunzător categoriei și sub influența băuturilor alcoolice. Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.” – informează Biroul de presă al IPJ Tulcea.

 

 

Articolul precedentAtenţie fermieri: Controale APIA Tulcea pe ecocondiționalitate!
Articolul următorElevul de nota 10 la examenul de bacalaureat a fost premiat de prefectul judeţului Tulcea